Nye avhengighetsbehandling.no lansert!

Som dere ser har avhengighetsbehandling.no fått seg en kraftig ansiktsløftning.

Denne siden er ment å være en portal for ansatte og brukere ved alle ARAs enheter og lokasjoner der informasjonen man trenger forhåpentligvis er lett tilgjengelig. Dette gjelder selvfølgelig både våre brukere og brukernes pårørende som enkelt skal kunne finne frem til hva de lurer på, og våre ansatte som skal finne informasjon om faglig påfyll enkelt, og uten forvirring.

I tillegg til jobben som allerede er gjort både grafisk og “under panseret” har vi flere spennende funksjoner under planlegging som vi håper å dele med dere i tiden fremover. Moderniseringen har gjort at det nå vil være enklere å formidle oppdatert informasjon, fortere og interaktivt, tilgjengelig på alle plattformer.

Når vi skriver alle plattformer mener vi at disse sidene vil fungere like bra uavhengig av om du bruker mobilen til å lese dette, om du sitter hjemme på sofaen med iPaden, eller om du bruker jobb-pcen på kontoret.

En ny funksjon du kan se allerede nå er kalenderfunksjonen. I skrivende stund er den tom, men om litt vil den fylles opp med informasjon om hva som er planlagt av kurs, fagdager og liknende fremover. Kalenderen er selvfølgelig integrert med google maps for de som trenger kart, og funksjoner for å legge inn arrangementer rett i outlook kalenderen din.

>> klikk her for å komme til kalenderen

Det er mulig å legge igjen en hilsen eller kommentar på innlegg som publiseres ved hjelp av f.eks din facebook eller twitter konto. Så la oss gjerne få vite hva dere synes om oppfriskningen i kommentarfeltet under.

// Alf Magne Andersen — Ara/FOU

2 kommentarer

X